Kwalitatief materiaal is onze essentie.

Aluminium vakmanschap sinds 1978.

ONZE MATERIALEN:

TOGETHER FOR BETTER

Vanaf dag één hebben wij gekozen voor de hoogwaardige profielen van Reynaers Aluminium. We kunnen dan ook terugblikken op een jarenlange trouwe en hechte samenwerking. Het label van Reynaers Partner dat ons door Reynaers Aluminium werd toegekend betekent dan ook veel meer dan alleen maar een sticker aan de deur. Deze erkenning wijst op een nauw partnership tussen een toonaangevende specialist in de ontwikkeling van innovatieve, duurzame aluminium oplossingen voor ramen, deuren en gevels en een specialist die borg staat voor een correcte constructie en plaatsing van aluminium schrijnwerk.

materialen, man in magazijn - jobs - spontaan solliciteren

Onze Materialen

Home waarom02 1

De ramen van Vossal zijn de perfecte oplossing voor een energie-efficiënt huis. Door de hoogwaardige isolatie wordt warmteverlies voorkomen en wordt de warmte in de winter binnengehouden. Dit resulteert in een lager energieverbruik en een comfortabelere leefomgeving. Bovendien zijn onze ramen ook geluiddicht, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over geluidsoverlast van buitenaf. Kortom, de ramen van Vossal bieden niet alleen besparingen op energiekosten, maar ook een betere leefomgeving.

De inbraakwerende deuren van Vossal bieden de ultieme bescherming voor uw huis. Onze deuren zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn voorzien van geavanceerde sloten en beveiligingsmechanismen. Dit zorgt ervoor dat onze deuren zeer moeilijk te forceren zijn en uw huis optimaal beschermd is tegen inbrekers. Bovendien zijn onze deuren ook brandwerend, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over brandgevaar. Kortom, de inbraakwerende deuren van Vossal bieden niet alleen bescherming tegen inbraak, maar ook tegen brandgevaar.

Home waarom02 2
Home waarom02 3

De veranda’s & wintertuinen van Vossal zijn de perfecte manier om van het buitenleven te genieten, ongeacht het weer. Onze veranda’s zijn volledig afsluitbaar met schuifpanelen en isolerend glas waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin. Onze wintertuinen zijn ook voorzien van dubbel glas waardoor het warmteverlies beperkt wordt, waardoor u in de winter kunt genieten van uw tuin, zonder dat u het koud heeft. Onze veranda’s en wintertuinen zijn ook geschikt voor diverse doeleinden, zoals een eetkamer of een werkplek. Kortom, de veranda’s & wintertuinen van Vossal zijn een perfecte manier om het buitenleven te genieten, ongeacht het weer en het seizoen.

De gevelwanden van Vossal zijn ontworpen om uw huis een moderne en stijlvolle uitstraling te geven. Onze gevelwanden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om weerstand te bieden tegen weersinvloeden en veroudering. Onze gevelwanden zijn ook geïsoleerd om warmteverlies te voorkomen en uw energiekosten te verlagen. Onze gevelwanden zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen en stijl. Kortom, de gevelwanden van Vossal zorgen niet alleen voor een moderne en stijlvolle uitstraling van uw huis, maar bieden ook thermische bescherming en energie besparing.

Home waarom02

Overige partners

Vossal werkt met superisolerende beglazing van AGC en voor het overige toebehoren zoals rolluiken, zonwering, ventilatieroosters, … wordt er uitsluitend gewerkt met producten van vooraanstaande leveranciers.

Vossal is volwaardig lid van de Federatie van Aluminium Constructeurs en houder van het FAC-keurmerk.

Hoe gaan we te werk voor jou?

Graag bekijken we samen met u welke oplossingen en materialen het meest geschikt zijn voor de realisatie van uw project. Neem contact op met ons, of maak een afspraak in onze toonzaal.

Vossal Toonzaal

Geïnspireerd?

Neem dan contact op of maak een afspraak in onze toonzaal.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Word deel van het dynamische Vossal-team! Aluminium vakmanschap sinds 1978. Ontdek onze openstaande vacatures en groei met ons mee! 

Jobs bij Vossal: 2 mannen die raam installeren, werken