logo vossal

Over ons


 

Betrouwbare partner

Vossal is een ervaren specialist in kwalitatieve aluminium ramen, deuren en profielconstructies. Onze klanten zijn zowel particulieren als bouwpromotoren, ondernemingen en openbare besturen. U kan bij ons terecht voor elk aluminiumproject, van een kleine renovatie tot een gefaseerd groot project. Dankzij onze 60 medewerkers, eigen productie en groot wagen- en machinepark kunnen we elke vraag in behandeling nemen.

Vossal wil bovenal een betrouwbare partner zijn voor haar klanten:

Een gezonde onderneming

Vossal is een familiebedrijf dat teruggaat tot 1978, toen Erik Eysermans in bijberoep startte met de productie van aluminium vliegenramen. Vanaf de eerste stappen werd veel geïnvesteerd in efficiëntie en kennis. Op die manier gaan eerlijke prijzen, kwaliteit en klantvriendelijkheid hand in hand. Dat maakt ook dat de onderneming jaar na jaar groeide, vooral door mond-aan-mondreclame.

In 1982 verhuist Vossal naar de huidige locatie te Beerse. De onderneming kende een gestage, gezonde groei en de bedrijfsgebouwen werden steeds uitgebreid om een efficiënte bedrijfsvoering mogelijk te maken. In 2012 werd een nieuwe productiehal in gebruik genomen.

Het Vossal-team is ondertussen uitgegroeid tot ongeveer 60 medewerkers in klantenbegeleiding, administratie, productie en plaatsing. We zijn er trots op dat veel van de personeelsleden een lange tijd in dienst blijven.

Ondertussen is de tweede generatie Eysermans volop actief in de onderneming, in dezelfde geest van klantvriendelijkheid, technische expertise en kwaliteitsgerichtheid

OO1   OO2


Nieuws

Uw specialist in aluminium ramen

Vossal is dé specialist in alle aluminium profielwerken:

  • Superisolerende aluminium ramen
  • Inbraakveilige aluminium deuren
  • Aluminium gordijngevels
  • Aluminium veranda's en wintertuinen

Van renovatie tot bouwproject

Vossal combineert een efficiënte en professionele aanpak met de zorgzaamheid van een familiebedrijf.

Onze klanten zijn zowel particulieren, voor de vervanging van één raam, als bouw-promotoren en openbare besturen. Elk project krijgt de behandeling die het verdient!

Werken bij Vossal?

Vossal is altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers. We zijn een gezond groeiende KMO met een gemotiveerd team van ongeveer 50 personeelsleden

Ben je een technische of administratieve teamspeler? Kijk dan zeker op onze vacature-pagina!