Ramen en
deuren van de
beste kwaliteit.

Aluminium vakmanschap sinds 1978.

Kwaliteit zit in ons DNA

Hand van werkman over aluminium kader + dat aan het boren is

Vossal is een familiebedrijf dat teruggaat tot 1978, toen Erik Eysermans in bijberoep startte met de productie van aluminium vliegenramen. Vanaf de eerste stappen werd veel geïnvesteerd in efficiëntie en kennis. Op die manier gaan eerlijke prijzen, kwaliteit en klantvriendelijkheid hand in hand. Dat maakt ook dat de onderneming jaar na jaar groeide, vooral door mond-aan-mondreclame.

In 1982 verhuist Vossal naar de huidige locatie te Beerse. De onderneming kende een gestage, gezonde groei en de bedrijfsgebouwen werden steeds uitgebreid om een efficiënte bedrijfsvoering mogelijk te maken. In 2012 werd een nieuwe productiehal in gebruik genomen.

Het Vossal-team is ondertussen uitgegroeid tot ongeveer 60 medewerkers in klanten- en projectbegeleiding, productie en plaatsing.
Met fierheid kunnen we zeggen dat de meesten al vele jaren bij ons in dienst zijn.
Dit zorgt ervoor dat we vakbekwame mensen en heel veel kennis en expertise in huis hebben. Uw project is dan ook in de beste handen.

Ondertussen is de tweede generatie Eysermans volop actief in de onderneming, in dezelfde geest van klantvriendelijkheid, technische expertise en kwaliteitsgerichtheid.

Onze partners

Vossal werkt met superisolerende beglazing van AGC en voor het overige toebehoren zoals rolluiken, zonwering, ventilatieroosters, … wordt er uitsluitend gewerkt met producten van vooraanstaande leveranciers.

Vossal is volwaardig lid van de Federatie van Aluminium Constructeurs en houder van het FAC-keurmerk.

Home inspiratie

Geïnspireerd?

Neem dan contact op of maak een afspraak in onze toonzaal.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Word deel van het dynamische Vossal-team! Aluminium vakmanschap sinds 1978. Ontdek onze openstaande vacatures en groei met ons mee! 

Jobs bij Vossal: 2 mannen die raam installeren, werken